Gratis verzending

Vegan Omega 3 Algenolie DHA

 • Draagt bij aan de normale werking van de hersenen¹
 • Goed voor het gezichtsvermogen¹
 • Gunstige invloed op het hart¹-²
 • 100% plantaardige omega-3 olie
Kies je verpakking en hoeveelheid
-
+
Voor 17:00 besteld, vandaag verstuurd
Betaalopties

Beschrijving

Vegan Omega 3 Algenolie DHA van Vitalize is een 100% plantaardige omega-3 olie gecombineerd met de antioxidanten vitamine C (ascorbylpalmitaat) en vitamine E (gemengde tocoferolen). Dit hoog gedoseerde voedingssupplement bevat maar liefst 250 mg DHA per capsule. DHA is een belangrijk omega 3 vetzuur dat goed is voor de hersenfunctie¹, het gezichtsvermogen¹ en het hart². Bijzonder geschikt voor vegetariërs, veganisten, zwangeren en mensen met een visallergie.

Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA wordt gewonnen uit micro algen; schizochytrium sp. De algenolie wordt op een duurzame manier gekweekt in Frankrijk, waarbij de strengste kwaliteitseisen worden gehanteerd. Zo worden de algen tegen iedere vorm van verontreiniging beschermd bij de productie en de extractie van het DHA. Het resultaat is een zuivere algenolie: vrij van verontreinigingen, GMO en allergenen. Dat deze algenolie van premium kwaliteit is bewijst de lage TOTOX-waarde van 3,8. Meer over de kwaliteit en TOTOX-waarde vind je hieronder.

Waar is Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA goed voor?

Vegan Omega 3 Algenolie DHA

 • Draagt bij aan de normale werking van de hersenen¹
 • Is goed voor het gezichtsvermogen¹
 • Heeft een gunstige invloed op het hart²
 • DHA, ingenomen door de moeder, is een belangrijke bouwsteen voor de hersenen van de fœtus en van zuigelingen die borstvoeding krijgen³
 • De inname van DHA door de moeder, draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen van de (ongeboren) baby gedurende zwangerschap en tijdens borstvoeding³


Algenolie 100% plantaardig

Ben je vegetariër of veganist? Algenolie is dé Omega-3 aanvulling voor vegetariërs en veganisten. Deze 100% plantaardige olie is vrij van iedere dierlijke toevoeging en past daarom perfect bij jouw levenswijze. Uiteraard is algenolie ook zeer geschikt als je allergisch bent voor vis of simpelweg geen vis lust.

Tip! Combineer bij een vegetarische of veganistische leefstijl algenolie met andere Vitalize veganistische supplementen zoals Vitalize B12 Energie Forte en Vitalize Multimineralen Complex.

Zwanger?

Algenolie ondersteunt de zwangerschap en is belangrijk in de periode waarin borstvoeding wordt gegeven. De inname van DHA door de moeder, draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en hersenen van de ongeboren baby en bij baby's die borstvoeding krijgen³.

Gebruik Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA

De aanbevolen dosering is één algenolie capsule per dag. Neem deze bij de maaltijd met water in. De capsule is klein van formaat en daardoor eenvoudig in te nemen.

TIP! Moeite met het innemen van capsules? Je kunt deze ook in de mond stuk bijten en leegzuigen. De lege capsulehuls kun je daarna uit de mond nemen.

Vind je dit omslachtig? Dan kun je de algenolie capsule ook lekprikken en de inhoud mengen met eten of drinken. Zorg er wel voor dat het voedsel niet te heet is. Dit is namelijk niet goed voor de omega-3 vetzuren.

Dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het kan in de juiste dosering blijvend gebruikt worden.

Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie is in verband met de inname van de capsule niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Het is uiteraard wel mogelijk om de algenolie capsule lek te prikken en door de voeding te mengen. Speciaal voor kinderen is de Vitalize ExtrOmega® Kindervisolie ontwikkeld. Kauwcapsules met een fruitige bubblegum smaak.

TIP! Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA is 100% plantaardig en bevat dus geen visolie. Je hebt het goede van een omega-3 olie zonder vissige nasmaak of oprispingen.

Wat is algenolie?

Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA wordt gewonnen uit de algensoort Schizochytrium sp. Deze olie is van nature rijk aan het omega-3 vetzuur DHA. Jouw lichaam kan zelf slechts kleine hoeveelheden DHA aanmaken. Vette vissoorten zoals zalm en makreel zijn de belangrijkste bron van DHA. Vissen halen dit essentiële vetzuur uit de algen, die zij eten. Doordat algenolie rechtstreeks wordt verkregen uit de bron is deze zuiver, vrij van verontreinigingen, vrij van allergenen en GMO-vrij.

Waarom algenolie?

Omega 3 vetten zijn belangrijke voedingsstoffen voor jouw lichaam. Algenolie bevat het omega 3 vetzuur DHA, wat goed is voor de hersenen en het gezichtsvermogen. Dit gunstige effect bereik je bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Eén capsule van Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA is dus voldoende.

Je lichaam kan zelf DHA aanmaken uit ALA, maar dit is een kleine hoeveelheid. Je zult DHA dus voornamelijk via voeding en dan met name (vette) vis binnen moeten krijgen. Eet je weinig tot geen vis of heb je een vegetarische/veganistische leefstijl, dan is aanvulling met een algenolie supplement raadzaam.

Algenolie tijdens zwangerschap

Algenolie ondersteunt de zwangerschap en is belangrijk in de periode waarin borstvoeding wordt gegeven. De inname van DHA door de moeder, draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en hersenen van de ongeboren baby en bij baby's die borstvoeding krijgen³. Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA kan voor, tijdens en na de zwangerschap gebruikt worden.

TIP! Bekijk ook de andere Vitalize supplementen speciaal afgestemd op deze bijzondere periode: Multi Mama DHA Compleet, Foliumzuur en Vitamine D3 Basis.

Kwaliteit algenolie?

De algen, die gebruikt worden voor de Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA worden in Frankrijk onder de strengste kwaliteitseisen gekweekt. Zo wordt een oplosmiddelvrij proces gebruikt om de omega-3 uit de algen te extraheren. Door dit natuurlijke en duurzame proces blijft de algenolie zuiver en vrij van verontreiniging. De innovatieve productie biedt bescherming tegen het oxidatierisico en is gericht op het behoud van alle eigenschappen van de algenolie. Met Vitalize Algenolie heb je een premium kwaliteit algenolie in handen: zuiver en rijk aan DHA.

Wat is TOTOX-waarde?

Omega-3 vetzuren zijn gevoelig voor contact met zuurstof. Hierdoor kunnen ze gaan oxideren en daar is jouw gezondheid niet bij gebaat. Om de kwaliteit van de omega-3 oliën te kunnen vergelijken wordt vaak de TOTOX-waarde gebruikt. Dit is een internationaal erkende wijze om de oxidatie-waarde van omega-3 olie uit te drukken. Hoe lager de TOTOX-waarde des te hoger de kwaliteit van de omega-3 olie. Met een TOTOX- waarde van 3.8, weet je zeker dat de Vitalize Algenolie DHA zuiver is.

Wanneer kun je het beste algenolie innemen?

Er is geen specifieke tijd te noemen. Belangrijk is dat je Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA bij de maaltijd met ruim water inneemt. Dit kan bij je ontbijt, lunch of avondeten zijn. Wat voor jou het prettigst is.

Waarom is de algenolie troebel?

Algenolie is een natuurlijk product dat vanwege de aard van de olie troebel kan zijn. De helderheid van algenolie kan variëren van helder naar troebel afhankelijk van het gekozen productieproces. Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA wordt tijdens de productie licht geraffineerd om de algenolie zo dicht mogelijk bij de natuurlijke staat te houden. Hierbij kan een natuurlijke kristallisatie van de vetzuren plaatsvinden, waardoor de olie troebel wordt. Dit heeft geen enkel effect op de hoge kwaliteit van het supplement. Door de algenolie zo dicht mogelijk bij de natuurlijke staat te houden, geeft dit bescherming tegen oxidatie van de vetzuren. Evenals het toegevoegde rozemarijn extract, vitamine E (gemengde tocoferolen) en mct olie.

¹ Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA.

²Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA.

³ Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA naast de aanbevolen dagelijkse inname voor omega-3-vetzuren voor volwassenen, d.w.z.: 250 mg DHA en EPA.

Wij geven je advies

Ik wil advies via chat of bel 0183 - 699 450 of stuur een WhatsApp.

Wij geven graag advies

Samenstelling

Samenstelling

Dagdosering*

Algenolie (Schizochytrium sp.)

625 mg

Waarvan DHA

250 mg

* Dagelijkse dosering op basis van 1 capsule.

Ingrediënten

Algenolie, hydroxypropylzetmeel (uit mais), glycerine (vegetarisch bevochtigingsmiddel), carrageen (zeewierextract), dinatriumfosfaat (zuurtereglaar), gemengde tocoferolen, mct olie, zonnebloemlecithine, ascorbylpalmitaat (antioxidant), rozemarijn extract.

Allergie informatie

Bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gratis advies van specialisten

Mogelijk heb je nog vragen over dit supplement. Onze productadviseurs zitten klaar om jouw vraag te beantwoorden. Klik hier voor meer advies.

Bel met specialist
Telefoon
0183 - 699 450
Chat met specialist
ChatVitalize is o.a. bekend van TV

Gebruiksaanwijzing

Hoe wordt Vegan Omega 3 Algenolie DHA ingenomen?
 • Dagelijks één capsule bij de maaltijd met water innemen.
 • Vegan Omega 3 Algenolie DHA kan in de juiste dosering blijvend gebruikt worden.
 • De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.
 • Volgens de huidige wetenschappelijke inzichten mag Vegan Omega 3 Algenolie DHA worden gebruikt tijdens de zwangerschap en bij het geven van borstvoeding.
Hoe wordt Vegan Omega 3 Algenolie DHA bewaard?
 • Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
 • Donker en droog bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C).
 • In de oorspronkelijke verpakking bewaren ter bescherming tegen licht en vocht.
 • Niet gebruiken na de op het doosje vermelde uiterste gebruiksdatum.
Vergeten in te nemen?
 • Vervolg het normale innamepatroon. Neem geen extra dosering om een overgeslagen dosering in te halen.
Het gebruik in combinatie met andere middelen.
 • Wees kritisch op het totaal aan vitaminen en mineralen dat je per dag door middel van supplementen binnenkrijgt. Bekijk hier alle maximale dagdoseringen.
 • Raadpleeg bij twijfel over het gebruik van Vegan Omega 3 Algenolie DHA in combinatie met andere middelen altijd eerst de huisarts.
Gebruik Vegan Omega 3 Algenolie DHA NIET in onderstaande situaties:
 • Bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen van Vegan Omega 3 Algenolie DHA.
Meer weten over Vegan Omega 3 Algenolie DHA?
Neem contact op met onze klantenservice voor vragen of opmerkingen over dit specifieke product.

Telefoon: +31 (0)183 - 699 450
E-mail: info@vitstore.com of gebruik het contactformulier.

Stel je vraag via Whatsapp
Whatsapp: 06 - 27 32 32 52, bereikbaar tussen 9.00 - 17.00 uur

Chat met medewerker
Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.
Vitalize Vegan Omega 3 Algenolie DHA is een voedingssupplement dat met de grootste zorg is samengesteld en volgens wetenschappelijke inzichten is ontwikkeld. Geproduceerd onder GMP (Good Manufacturing Practice). Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Deze gebruiksaanwijzing is niet bedoeld ter vervanging van het advies van de huisarts.
Download de gebruiksaanwijzing (PDF)

Gratis persoonlijk advies

Ik wil advies via chat of bel 0183 - 699 450 of stuur een WhatsApp.

Wij geven graag advies

80 ervaringen van en door gebruikers

52
26
2
0
0

Aanbevolen i.c.m. Vegan Omega 3 Algenolie DHA

Bescherming van cellen tegen oxidatieve schade
60, 120 of 240 capsules
Vanaf  6,95
Bekijken
Draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid
20, 100, 200 of 400 smelttabl
Vanaf  2,95
Bekijken

Andere klanten vertellen ...

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere gebruikers van dit supplement? Wij vragen aan al onze klanten om een ervaring achter te laten. Bekijk nu de laatste ervaringen van dit supplement.

Bekijk ervaringen

Met de grootste zorg samengesteld
 • Voedingssupplementen met de grootste zorg samengesteld.
 • Productie volgens strenge HACCP en GMP standaarden en Europese richtlijnen.
 • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
 • Op basis van specifieke grondstofkeuzes.


Klik hier voor gratis adviesTIP! Ontvang 2,50 korting op je eerste bestelling
Na inschrijving ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail met alle informatie. Bekijk ook even je spambox!