Persoonlijk advies

Onze specialisten voorzien u graag van advies

Wil je graag weten welke aanvulling of voedingssupplement voor jou geschikt is? Neem contact op met onze specialisten en krijg advies over wat je wel of niet kunt gebruiken. Ook als je opzoek bent naar advies wat gericht is op jouw situatie, bijvoorbeeld als je veel beweegt of juist graag wat extra energie en weerstand zou willen hebben.

Ja, ik wil meer gratis advies >

Onze adviseurs

Noortje - SuppletieadviseurNoortje van Muijlwijk (Productadviseur)

Met elkaar streven we er iedere dag weer naar om fit en vitaal te blijven. Soms kan je daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Ik help je graag met het behalen van jouw gezondheidsdoelen. Neem contact met mij op voor advies over gezondheid en het gebruik van de Vitalize supplementen.

Wens je meer advies? Neem dan contact op.

Ik wil meer advies

Sabine - Natuurgeneeskundig therapeutSabine Hahn (Natuurgeneeskundig therapeute en orthomoleculair therapeute)

Lekker in je vel zitten. Jezelf fit voelen. Gezond zijn. Dat willen we allemaal, maar soms zijn we uit balans. Dan vinden we ons evenwicht niet meer op eigen kracht. Als natuurgeneeskundig therapeute begeleid ik al sinds 1993 volwassenen en kinderen in mijn praktijk bij het verbeteren van hun gezondheid. Daarbij vind ik het belangrijk dat mensen ook zelf hun verantwoordelijkheid nemen. Want samen bereiken we het beste resultaat.

Plan een gratis adviesgesprek in


Carlijn - VoedingsdeskundigeCarlijn van Eijk - Bijlefeld (Diëtist/
voedingsdeskundige)

Carlijn van Eijk – Bijlefeld is als diëtist sinds 2013 dagelijks bezig om volwassenen en kinderen te helpen met het ontwikkelen van een verantwoorde leefstijl. Carlijn werkt daarnaast als kwaliteitsmanager bij Vitstore en is betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Carlijn heeft de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond aan de Haagse Hogeschool en de opleiding Sportdiëtetiek op Papendal aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Andrea Klaver - Orthomoleculair TherapeutAndrea Klaver (Orthomoleculair Therapeut)

Het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl loopt als een rode draad door mijn gehele loopbaan. Zowel op het gebied van sport en bewegen, als op het gebied van coachen, als op het gebied van voeding. Het is Mijn passie is dan ook om mensen de juiste inzichten te geven.


Ontvang gratis adviesGratis deskundig advies

Online chat - direct antwoord op je vraag

Klik hier om te chatten met één van onze medewerkers. De chat is bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Start online chat

WhatsApp met ons

Advies via Whatsapp is beschikbaar tussen 9.00 - 17.00 uur. Uiteraard is het stellen van een vraag ook mogelijk buiten werktijden.

Stel je vraag via Whatsapp

Bel onze klantenservice

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur.

Bel naar 0183 - 699 450 en één van onze medewerkers staat je graag te woord!

Stuur een e-mail

Stuur een e-mail naar info@vitalize.nl. E-mails worden binnen één werkdag behandeld en beantwoord op het door jou opgegeven e-mailadres.

Online Spreekuur

Direct advies van onze suppletie adviseur Noortje van Muijlwijk of natuurgeneeskundig therapeute Sabine Hahn? Klik hieronder op de knop en vraag een gratis adviesgesprek aan.

Reserveer je adviesgesprek