Gratis verzending

Multivitamine Compleet A t/m Z

 • Zorgt mede voor een goede weerstand
 • Met spirulina en chlorella
 • Is goed voor de werking van de spieren
 • Zorgt voor vermindering van vermoeidheid
Kies je verpakking en hoeveelheid
-
+
Voor 17:00 besteld, vandaag verstuurd
Betaalopties

Beschrijving

Vitalize Multivitamine Compleet A t/m Z is een mooie aanvulling om elke dag voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen. Met onder andere de vitaminen B6, B12, C, D en mineralen als seleen en zink draagt de multi bij aan de normale werking van het immuunsysteem en een betere weerstand. Daarnaast draagt magnesium bij tot soepele en sterke spieren. Zink zorgt voor een gezonde huid, haar en nagels.

Er zijn veel misverstanden over multivitamine preparaten. Één ding is zeker: een multivitamine vervangt gezonde en gevarieerde voeding niet. Maar waarom is het wel een goed idee om dagelijks een goed samengestelde multivitamine te gebruiken?

Onze dagelijkse voeding

Er zijn verschillende onderzoeken waaruit blijkt dat onze dagelijkse voeding niet meer de hoeveelheid vitaminen en mineralen bevat die er nog 50 jaar geleden in zaten. En omdat vitaminen en mineralen elkaar beïnvloeden in hun werking, is aanvulling zeker geen overbodige luxe. Immers is balans in ons lichaam één van de grote geheimen van optimale gezondheid. Zowel tekorten in de voeding, als verhoogd verbruik bij stress (of langdurige ziekte) maar ook een verminderde opname kan tot verschuivingen leiden.

60.000 miljard cellen

Wist je dat een menselijk lichaam gemiddeld ongeveer 60.000 miljard cellen bevat, en ongeveer 100.000km bloedvaten? Het is nauwelijks voorstelbaar hoe nauwkeurig het evenwicht tussen onze organen en lichaamssystemen moet functioneren om zo optimaal mogelijk gezond te blijven.

Combinatie van factoren

Vaak is het ook een combinatie van factoren die het innemen van een goede multi zinvol maken. Stel je bent 50+, je wilt gewicht verliezen, je sport fanatiek, je hebt een druk gezinsleven en/of een drukke baan? Juist bij meerdere factoren kan een goede multi een perfecte aanvulling op jouw dagelijkse voeding zijn. Slechts één tablet per dag zorgt voor een optimaal gevoel van fitheid en helpt je om evenwichtig te blijven in stress situaties.

Een multivitaminepreparaat bevat een combinatie van essentiële voedingsstoffen, samengesteld in één product. Daarbij is de kwaliteit van de ingrediënten van groot belang, op een betrouwbaar supplement staan alle ingrediënten transparant vermeld, samen met de opneembare vorm van het nutriënt.

Spirulina en chlorella

De multivitamine is nog beter in balans door de plantaardige stoffen spirulina en chlorella, deze hebben een positieve invloed op de leverfunctie.

Vitamine B6

Er is veel aandacht voor vitamine B6. Een te hoge dagelijkse dosis zou gezondheidsklachten kunnen veroorzaken. Om die reden is bij wet bepaald dat een voedingssupplement niet meer dan 21 mg vitamine B6 mag bevatten. De supplementen van Vitalize bevatten veilige hoeveelheden vitamine B6. Zelfs wanneer u verschillende supplementen van Vitalize per dag gebruikt welke vitamine B6 bevatten is de kans klein dat u de wettelijke maximale dosering van 21 mg vitamine B6 per dag zult overschrijden.

Aanvulling op de dagelijkse voeding

Gezond leven begint bij de basis, zoals gezond eten. Volgens het Voedingscentrum is een gevarieerd en gezond voedingspatroon met voldoende groente, fruit, brood en weinig verzadigde vetten van belang. Ondanks dat we ons best doen gezond te eten lukt dit niet altijd. In dat geval is een goede aanvulling op de dagelijkse voeding erg belangrijk.

Bovendien bevatten onze producten alleen vitamine B6 in de voor het lichaam direct beschikbare vorm: pyridoxaal-5-fosfaat. Het blijft verstandig om de etiketten van supplementen goed te lezen en u aan de voorgeschreven dosering te houden.

Waarom verschillende vormen van Multivitamine preparaten?

Vitalize biedt in haar gamma verschillende preparaten voor verschillende groepen mensen aan. Vanaf de leeftijd van 3 jaar is de Multivitamine Kids een lekkere kauwtablet voor kinderen een aanrader. De Multivitamine Compleet A t/m Z is geschikt voor mensen vanaf 14 jaar en de MultiGold Compleet biedt de meest complete en hoog gedoseerde samenstelling.

Waar moet je op letten bij de keuze van een goede multi?

Een goede multi bevat vooral goed opneembare en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten. Zo zit er bijvoorbeeld magnesiumcitraat in omdat deze optimaal opneembaar is voor het lichaam. Ook heeft Vitalize gekozen voor natuurlijke vitamine D3 en natuurlijke vitamine E bijvoorbeeld.

Welke stoffen zitten er in de Multivitamine Compleet A t/m Z?

Wij hebben de ingrediënten voor je op een rijtje gezet. Bij de formulering houden wij zoveel mogelijk rekening met het gebruiken van natuurlijke grondstoffen. Ook overbodige geur- , kleur- en smaakstoffen worden niet toegevoegd aan onze supplementen.

Hoe moet ik Multivitamine Compleet A t/m Z doseren?

De dagelijkse dosering is 1 tablet, bij voorkeur tijdens een maaltijd innemen. Vitalize Multivitamine Compleet A t/m Z is een compleet en hoog gedoseerd product en is een ideale aanvulling op een gezond voedingspatroon.

Waarom Vitalize supplementen

Vitalize ontwikkelt haar producten op basis wetenschappelijke inzichten. De productkwaliteit wordt continu gemonitord en alleen meervoudig onderzochte grondstoffen zijn goed genoeg om in de kwalitatieve producten verwerkt te worden.

 • Hoog gedoseerd
 • Geen onnodige toevoegingen
 • Optimaal op elkaar afgestemde samenstelling
 • Optimale opneembaarheid
 • Bereiding volgens GMP en HACCP
 • Gratis thuisbezorgd
 • Handige brievenbusverpakking

Meer weten over Multivitamine Compleet A t/m Z, klik hier voor meer advies en productinformatie.

Samenstelling

Samenstelling

Dagdosering*

RI**

Vitamine A (als retinol acetaat) 

1000 μg

125%

Vitamine B1 (als thiamine hydrochloride)

1,65 mg

150%

Vitamine B2 (als riboflavine) 2,4 mg 171%
Vitamine B3 (als nicotinamide) 16 mg 100%
Vitamine B5 (als calcium pantothenaat) 9 mg 150%
Vitamine B6 (als pyridoxaal-5-fosfaat) 1,4 mg 100%
Vitamine B8 (als biotine) 62,5 μg 125%
Vitamine B11 (als foliumzuur) 300 μg 150%
Vitamine B12 (als cyanocobalamine) 3,75 μg 150%
Vitamine C (als ascorbinezuur) 100 mg 125%
Vitamine D3 (als cholecalciferol) 10 μg 100%
Vitamine E (als natuurlijk tocoferol succinaat) 15 mg 125% 
Calcium (als calciumcarbonaat) 120 mg 15% 
waarvan calciumcitraat 5 mg    
Chroom (als chroomchloride) 60 μg 150%
Jodium (als kaliumjodide) 150 μg 100%
IJzer (als ijzerfumeraat) 17,5 mg 125%
Koper (als kopergluconaat) 1250 μg 125%
Magnesium (als magnesiumcitraat) 56 mg 15%
Mangaan (als mangaancitraat) 2,5 mg 125%
Molybdeen (als natriummolybdaat) 50 μg 100%
Seleen (als natriumseleniet) 55 μg 100%
Zink (als zinkcitraat) 10 mg 100%
Choline (als cholinebitartraat) 25 mg  
Inositol 25 mg  
PABA 50 mg  
Chlorella 12,5 mg  
Spirulina poeder 12,5 mg  

* Dagelijkse dosering op basis van 1 tablet.
** RI = Referentie-inname.

Ingrediënten

Mineralen, mc cellulose (vulmiddel), vitaminen, choline bitartraat, Para Aminobenzoic Acid (PABA), inositol, magnesiumstearaat (plantaardig antiklontermiddel), spirulina, chlorella, siliciumdioxide (antiklontermiddel), hypromellose (vegetarische coating), titaandioxide (kleurstof), ijzeroxide (kleurstof), talk (antiklontermiddel), glycerine (bevochtigingsmiddel), bijenwas (glansmiddel).

Allergie informatie

Bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs.

Gratis advies van specialisten

Mogelijk heb je nog vragen over dit supplement. Onze productadviseurs zitten klaar om jouw vraag te beantwoorden. Klik hier voor meer advies.

Bel met specialist
Telefoon
0183 - 699 450
Chat met specialist
ChatVitalize is o.a. bekend van TV

Gebruiksaanwijzing

Hoe wordt Multivitamine Compleet A t/m Z ingenomen?
 • Eénmaal daags één tablet met ruim water innemen.
 • Neem de tabletten bij voorkeur in tijdens de maaltijd.
 • De duur van gebruik kan naar behoefte worden verlengd.
 • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Hoe wordt Multivitamine Compleet A t/m Z bewaard?
 • Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
 • Donker en droog bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C).
 • In de oorspronkelijke verpakking bewaren ter bescherming tegen licht en vocht.
 • Niet gebruiken na de op het doosje vermelde uiterste gebruiksdatum.
Vergeten in te nemen?
 • Vervolg het normale innamepatroon. Neem geen extra dosering om een overgeslagen dosering in te halen.
Het gebruik in combinatie met andere middelen.
 • Wees kritisch op het totaal aan vitaminen en mineralen dat je per dag binnenkrijgt. Bekijk hier alle maximale dagdoseringen.
 • Raadpleeg bij twijfel over het gebruik van Multivitamine Compleet A t/m Z in combinatie met andere middelen altijd eerst de huisarts.
Gebruik Multivitamine Compleet A t/m Z niet in de onderstaande situaties:
 • Bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen van Multivitamine Compleet A t/m Z.
 • Tijdens de zwangerschap of wanneer je zwanger wilt worden. Vraag de huisarts om advies voordat je dit middel gebruikt.
 • Indien je borstvoeding geeft of gaat geven. Vraag de huisarts om advies voordat je dit middel gebruikt.
Meer weten over Multivitamine Compleet A t/m Z?
Neem contact op met onze klantenservice voor vragen of opmerkingen over dit specifieke product.

Telefoon: +31 (0)183 - 699 450
E-mail: info@vitstore.com of gebruik het contactformulier.

Stel je vraag via Whatsapp
Whatsapp: 06 - 27 32 32 52, bereikbaar tussen 9.00 - 17.00 uur

Chat met medewerker
Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.
Multivitamine Compleet A t/m Z is een voedingssupplement dat met de grootste zorg is samengesteld en is ontwikkeld volgens wetenschappelijke inzichten. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een complete voeding. Deze gebruiksaanwijzing is niet bedoeld ter vervanging van het advies van de huisarts.
Download de gebruiksaanwijzing (PDF)

Gratis persoonlijk advies

Ontvang advies via chat of bel 0183 - 699 450 of stuur een WhatsApp.

Wij geven graag advies

1135 ervaringen van en door gebruikers

795
329
10
1
0
Onze productadviseur Kirsten vertelt je graag meer


Aanbevolen i.c.m. Multivitamine Compleet A t/m Z

Bevat 1000 I.E. per capsule - voor Volwassenen
30, 120, 240 of 365 parelcapsules
Vanaf  3,95
Bekijken
EPA en DHA¹ hebben een gunstige invloed op het hart
20, 60, 180 of 360 capsules
Vanaf  5,95
Bekijken

Andere klanten vertellen ...

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere gebruikers van dit supplement? Wij vragen aan al onze klanten om een ervaring achter te laten. Bekijk nu de laatste ervaringen van dit supplement.

Bekijk ervaringen

Met de grootste zorg samengesteld
 • Voedingssupplementen met de grootste zorg samengesteld.
 • Productie volgens strenge HACCP en GMP standaarden en Europese richtlijnen.
 • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
 • Op basis van specifieke grondstofkeuzes.


Klik hier voor gratis adviesTIP! Ontvang 2,50 korting op je eerste bestelling
Na inschrijving ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail met alle informatie. Bekijk ook even je spambox!