Bezorging & Levertijden

Bestellen zonder verzendkosten !

Alle bestellingen worden GRATIS bezorgd met post/pakketdienst PostNL.
Afhankelijk van het type product en gewicht wordt je bestelling per briefpost of per pakket verstuurd.

Gemakkelijke brievenbuspverpakkingen

Gemakkelijke brievenbusverpakkingBrievenbusverpakkingen passen meestal door de brievenbus en hiervoor hoef je dus niet speciaal thuis te blijven. De brievenbuszending krijgt net als een pakketje een track & trace code, hiermee kan je je bestelling eenvoudig volgen. Mocht het zo zijn dat het toch niet door de brievenbus past dan ontvang je de bestelling gewoon via de pakketbezorger.

De volgende dag in huis

Bestellingen binnen Nederland die op werkdagen vóór 17.00 uur geplaatst zijn worden doorgaans de volgende werkdag aangeboden door PostNL op het door jou gekozen verzendadres.

Bestellingen die op werkdagen na 17.00 uur geplaatst zijn worden de eerstvolgende werkdag verstuurd, met uitzondering van feestdagen.

Vanuit het buitenland bestellen

Bestellingen die buiten Nederland op werkdagen vóór 17.00 uur geplaatst zijn, worden doorgaans na 2 – 3 werkdagen bij je aangeboden door onze vaste vervoerder PostNL.

Bestellingen die op werkdagen ná 17.00 uur geplaatst zijn, worden de eerstvolgende werkdag verstuurd, met uitzondering van feestdagen.

Vitstore is te allen tijde afhankelijk van het desbetreffende postorderbedrijf. Indien je jouw bestelling niet binnen 2 - 3 dagen hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Zending volgen via Track & Trace

Indien de bestelling wordt verstuurd als pakket kun je het pakket eenvoudig volgen. Je krijgt een e-mail met daarin een track & trace code van het desbetreffende postorderbedrijf.

Bekijk de actuele status van je bestelling via PostNL. Klik hieronder op één van de onderstaande bezorgers.

Zendingen Nederland & Buitenland

 PostNL Track & Trace