Bezorging & Levertijden

Alle bestellingen worden GRATIS bij je thuisbezorgd met onze vaste post/pakketdienst PostNL.

Afhankelijk van het type product en gewicht wordt je bestelling per briefpost of per pakket verstuurd. Onze meeste supplementen zijn verkrijgbaar in een handig formaat verpakking welke past door de brievenbus, je hoeft hier dus niet speciaal thuis voor te blijven!

Zendingen naar België zullen altijd als pakket worden verstuurd. Helaas is het nog niet mogelijk om dit als brievenbuszending aan te bieden bij de pakketdiensten.

Gemakkelijke brievenbusverpakkingen

Gemakkelijke brievenbusverpakkingBrievenbusverpakkingen passen meestal door de brievenbus en hiervoor hoef je dus niet speciaal thuis te blijven.

De brievenbuszending krijgt net als een pakketje een track & trace code, hiermee kan je je bestelling eenvoudig volgen. Mocht het zo zijn dat het toch niet door de brievenbus past dan ontvang je de bestelling gewoon via de pakketbezorger.

Voor 17.00 uur besteld, vandaag verstuurd

Bestellingen binnen Nederland en België die op werkdagen vóór 17.00 uur geplaatst zijn worden doorgaans de volgende werkdag aangeboden door PostNL op het door jou gekozen verzendadres. Uiteraard zijn wij afhankelijk van onze vaste postorderbedrijf PostNL. Het kan dus voorkomen dat de bestelling langer op zich laat wachten dan één werkdag.

Bestellingen die op werkdagen na 17.00 uur geplaatst zijn worden de eerstvolgende werkdag verstuurd, met uitzondering van feestdagen.

Vanuit Duitsland bestellen

Bestellingen die vanuit Duitsland op werkdagen vóór 17.00 uur geplaatst zijn, worden doorgaans na 2 – 3 werkdagen bij je aangeboden door onze vaste vervoerder PostNL.

Bestellingen die op werkdagen ná 17.00 uur geplaatst zijn, worden de eerstvolgende werkdag verstuurd, met uitzondering van feestdagen.

Vitalize is te allen tijde afhankelijk van het desbetreffende postorderbedrijf. Indien je jouw bestelling niet binnen 2 - 3 dagen hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Brievenbuszending naar België

Helaas is het niet mogelijk om brievenbuszendingen naar België te versturen. Jouw zending zal als pakket worden verstuurd.

Aangepaste levertijden feestdagen

Wij proberen samen met PostNL tijdig alle bestellingen op tijd te bezorgen na de feestdagen.

Besteld op: Verwachte levertijd:
... ...
... ...
... ...


PostNL afhaallocatie

Bij pakketbezorgingen is het mogelijk om een PostNL afhaallocatie te selecteren. Dit kan in de laatste stap van het bestelproces. Dit is tevens ook mogelijk bij briefpost zendingen maar deze kunnen door de brievenbus bezorgd worden dus is het niet nodig om thuis te zijn. Deze kunnen gewoon naar het huisadres worden verzonden.

Jouw zending volgen via Track & Trace

Indien de bestelling wordt verstuurd als pakket kun je het pakket eenvoudig volgen. Je krijgt een e-mail met daarin een track & trace code van het desbetreffende postorderbedrijf.

Bekijk de actuele status van je bestelling via PostNL. Klik hieronder op één van de onderstaande bezorgers.

Zendingen Nederland, België & Buitenland

Bekijk PostNL Track & Trace