Veiligheid & Privacy

Jouw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Vitstore

Vitstore garandeert veilig online winkelen en respecteert de privacy van alle bezoekers op onze website. Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met je gegevens omgaan. Alle gegevens die je bij ons achterlaat worden veilig gewaarborgd door één van de modernste technieken: de Secure Socket Layer (SSL). Wanneer je een bestelling plaatst wordt gebruik gemaakt van deze beveiligde omgeving. Je gegevens zullen te allen tijde worden beschermd en vertrouwelijk worden behandeld.

Lees hieronder verder hoe en wat wij er allemaal aan doen om jouw gegevens te beschermen en te waarborgen.

Veilig winkelen, SSL Gecertificeerd

Vitstore.com garandeert veilig online winkelen. Pagina's met belangrijke en vertrouwelijke informatie worden met gecertificeerde SSL verbindingen tot stand gebracht. Deze SSL verbinding zorgt dat alle vertrouwelijke informatie gecodeerd wordt verstuurd. Alle pagina’s op Vitstore.com zijn voorzien van deze technologie. Je gegevens zijn veilig bij ons en wij delen de gegevens niet met externe partijen.

Webshop keurmerk

Vitstore.com is aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

Vitstore staat voor 100% achter haar producten en de samenwerking met de externe partijen. Door middel van het keurmerk voor online webwinkels maken wij dit graag aan je kenbaar. Dit keurmerk betekent dat je veilig kunt betalen en dat de privacy gewaarborgd is op Vitstore.com.

SSL

SSL staat voor Secure Sockets Layer. De SSL is de meest gebruikte manier voor het aangaan van de beveiligde elektronische transacties via het internet. SSL is een standaard protocol die gebruik maakt van een public key encryption technologie, zodat er een veilige service ontstaat tussen de internet-servers. De integriteit en de verificatie van de berichten zowel als de legitimatie van verzender/ontvanger worden hierbij gewaarborgd. De communicatie tussen de webserver en de cliënt vindt vervolgens versleuteld plaats. Indien je op een beveiligde site bevindt, begint de URL met https://.

Privacy beleid

Vitstore.com is aangesloten bij het Webshop Keurmerk.

Vitstore respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken de gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Vitstore verkoopt jouw persoonlijke gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen als zij zijn betrokken bij het uitvoeren van de bestelling. Deze derden hebben allen een verwerkersovereenkomst met Vitstore gesloten.

Wat doen we met de gebruikersgegevens

Vitstore gebruikt de gebruikersgegevens van haar klanten voor verschillende doelen. Wij gebruiken jouw gegevens vooral om je een zo persoonlijk mogelijke winkelervaring te bieden. De gegevens worden alleen door Vitstore doeleinden gebruikt. Deze worden dus niet met derden gedeeld. Zie hieronder wat wij met jouw gegevens doen.

Omdat wij heel transparant willen zijn naar onze klanten toe, leggen wij je graag uit wat wij verder doen met de persoonsgegevens.

- Als je een bestelling plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om de bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

- Om het winkelen bij Vitstore.com zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming de persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot de bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en de beste mogelijkheden voor je presenteren.

- Als je een bestelling hebt geplaatst, zullen wij je na verloop van tijd een herinnering sturen dat je producten bijna op raken. Hiervoor gebruiken wij alleen je naam, e-mailadres en de data van de voorheen gekochte producten. Het is mogelijk om je hiervoor uit te schrijven via de uitschrijflink in de "Product raakt op" e-mail.

- Wij gebruiken jouw naam, adres en e-mailadres welke zijn verkregen via een bestelling, inschrijving nieuwsbrief of inschrijving kras en winactie om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je je uitschrijven op onze website of via de nieuwsbriefuitschrijflink. Je zal hierna geen online nieuwsbrieven meer van Vitstore ontvangen. Wens je ook geen print / offline informatie van Vitstore te ontvangen neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan alle gegevens verwijderen uit ons klantbestand.

- Als je bij Vitstore.com een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, de gegevens op een Secure Server. Je kunt een account aanmaken in 'Mijn Vitstore' en een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven. Met een 'Mijn Vitstore' account hoef je je naam, adres, e-mailadres, aflever- en factuuradres niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw in te vullen. Deze gegevens worden net zolang bewaard totdat de klant wenst dat zijn/haar gegevens worden verwijderd uit het klantenbestand.

- Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die wij krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.


- Als je besluit een recensie te schrijven, kun je zelf kiezen of je je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. Wij zijn benieuwd naar de meningen en ervaringen van onze bezoekers. Vitstore behoudt zich het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Recht op wijzigen of wissen van Persoonsgegevens / account

Mocht je je gebruikersgegevens willen inzien, wijzigen of verwijderen uit ons bestand neem dan contact op met onze klantenservice. Als consument heb je altijd het recht om tegen de verwerking van de persoonsgegevens bezwaar te maken. De gegevens worden net zolang bewaard totdat er een handmatige wijziging wordt uitgevoerd.

Meer weten over de wet bescherming persoonsgegevens klik hier voor de website Autoriteit Persoonsgegevens. Als consument heb je het recht om hier ook een klacht in te dienen.


Bescherming van Persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens zullen altijd met zorg worden behandeld en technisch worden beveiligd. Vitstore gebruikt je Persoonsgegevens alleen voor de bovenstaande gevallen. Partijen waarmee wij samenwerken hebben allen een Verwerkersovereenkomst met Vitstore afgesloten. Vitstore draagt zorg dat sub-verwerkers aan dezelfde verplichtingen zijn gebonden als die wij als webshop hebben.


Meer weten wet bescherming persoonsgegevens

Meer weten over de wet bescherming persoonsgegevens klik hier voor de website Autoriteit Persoonsgegevens. Als consument heb je het recht om hier ook een klacht in te dienen.

Wat doet Vitstore NIET met jouw gegevens

Vitstore zal jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Affiliate Daisycon

Vitstore maakt gebruik van de diensten van Daisycon om aan performance based advertising te doen. Performance based advertising is een eerlijke vorm van adverteren omdat de adverteerder alleen voor daadwerkelijk en meetbaar resultaat vergoedt. Om voor dit meetbare resultaat te kunnen vergoeden dient er een match gemaakt te worden tussen de publisher die de bezoeker heeft doorgestuurd en de transactie die is gegenereerd. Hiervoor slaat onze partner Daisycon enkele anonieme gegevens op, en worden zogeheten affiliate cookies gebruikt. Het gebruik van affiliate cookies en de opslag van anonieme gegevens vormt geen gevaar voor de privacy van de bezoeker van deze website. Zie het privacystatement van Daisycon hierover. Om dit proces te ondersteunen kan het zijn dat we anonieme data over transacties op onze website aan het systeem van Daisycon doorgeven. Deze transactiedata blijft in ons bezit en zal niet door derden gebruikt worden. Voor de opslag en het bewerken van deze transactiedata is een bewerkersovereenkomst met Daisycon gesloten.

Sovendus

Waardebonnen van Sovendus GmbH: Voor de selectie van een op dit moment voor u interessant waardebonaanbod worden door ons een gepseudoniemiseer en versleuteld de hash-waarde van uw e-mail adres en uw IP-adres aan Sovendus (Sovendus GmbH, Moltkestr. 11, 76133 Karlsruhe, Duitsland) (artikel 6, lid 1, onder f) AVG) doorgestuurd. De gepseudoniemseerde hash-waarde van het e-mailadres wordt gebruikt om rekening te houden met een eventueel aanwezig verzet tegen reclame van Sovendus (opt-out) (art. 21 paragraaf 3, art. 6 Abs.1 AVG c). Het IP-adres wordt door Sovendus uitsluitend gebruikt ten behoeve van de beveiliging van gegevens en in de regel na zeven dagen geanonimiseerd (art. 6, paragraaf 1 f AVG). We sturen bovendien voor boekhoudkundige doeleinden gepseudoniemiseerd; ordernummer, orderbedrag en valuta, sessie-ID, couponcode en tijdstempel door aan Sovendus (art. 6, paragraaf 1 f AVG). Als u geïnteresseerd bent in een waardebonaanbieding van Sovendus, en op uw e-mailadres is geen opt-out in het Sovendus syteem geregistreerd, geven wij bij een klik op de enkel in dit geval getoonde Sovendus-Banner, versleuteld uw aanhef, naam en e-mailadres aan Sovendus door ter voorbereiding van de waardebon (artikel 6, lid 1, onder b), f AVG).

Verdere informatie over de verwerking van uw gegevens door Sovendus is te vinden in de online richtlijnen voor gegevensbescherming.


Heb je vragen?

Neem contact op met onze klantenservice, indien je vragen hebt over jouw gegevens of wanneer deze niet kloppen.

Vitstore.com
Galvaniweg 15
4207 HL Gorinchem

KvK nr. 11065579