Over ons

Wie zijn wij?

Vitalize staat vanaf de eerste dag in het teken van transparantie, specifieke grondstofkeuzes, doordachte combinaties en duurzaamheid. Vitalize stelt zich ten doel om het welzijn van mensen te vergroten door oplossingen te bieden die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven.

Kernwaarden:

Voedingssupplementen met de grootste zorg samengesteld.
Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
Specifieke grondstofkeuzes.
Productie volgens strenge HACCP en GMP standaarden en Europese richtlijnen.

De voordelen van Vitalize

Missie Vitalize

We worden met z’n allen steeds ouder. Voeding en beweging staan aan de basis van een gelukkig leven. Met Vitalize dragen we bij de kwaliteit van leven zo hoog mogelijk te houden. We zijn voortdurend opzoek naar de ideale combinatie van ingrediënten voor onze voedingssupplementen.

Assortiment voedingssupplementen

Het assortiment van Vitalize is met de grootste zorg samengesteld op basis van specifieke grondstofkeuzes. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP en GMP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Vitalize maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Persoonlijk

Bij Vitalize geloven we in persoonlijk contact met onze klanten en nemen we graag alle tijd voor jou. We staan graag voor je klaar en luisteren naar wat je te vertellen hebt. Iedere situatie is natuurlijk anders en verdient speciale aandacht van onze specialisten zodat ze jou van het beste advies kunnen voorzien.

Als je tijdens kantooruren contact met ons opneemt krijg je direct een deskundige aan de telefoon die jou verder kan helpen met al je gezondheidsgerichte vragen.

Aan het woord

Jan Martin van Hoogen, directeur Vitalize Products BV

In september 2003 liep ik naar de kamer van Koophandel om Vitalize in te laten schrijven in het handelsregister. Met jarenlange productie ervaring op het gebied van voedingssupplementen, sprong ik samen met mijn toenmalige compagnon in het diepe. Wij wilden het anders gaan doen in de destijds onstuimige supplementenmarkt. Mijn zakenpartner zei voordat we de start maakten: “Ik kom niet uit deze branche, ik vind alles prima, maar ik wil alleen producten leveren die ik met een gerust hart aan mijn moeder kan geven.”

In de jaren die achter ons liggen is er veel veranderd binnen ons bedrijf. Het team is steeds groter en sterker geworden. Echter, we zijn nog steeds heel dicht bij onze kernwaarden van toen. De mens en haar gezondheid staat centraal. Dat centraal staan kun je ervaren in service, aandacht en liefde voor onze producten en het productieproces.

Ik wens je gezondheid en alle goeds!

Jan Martin van Hoogen

 

Kernwaarden:

Alleen duurzame visserij

Voedingssupplementen bestaan onder andere uit bestanddelen van vis- en schaaldieren. Om ervoor te zorgen dat de visstand geen onnodige schade leidt, maakt Vitalize alleen gebruik van ingrediënten die met duurzame visserij worden gewonnen. De vangst wordt bijvoorbeeld zorgvuldig geselecteerd en de bijvangst weer uitgezet. ook dragen veel producten het MSC-keurmerk, wat garant staat voor duurzame visserij. Dat maakt het verschil.

Sterk

Soms kan het toevoegen van een vitamine of mineraal essentieel zijn voor het product als geheel. Dat zijn de kleine verschillen die je van Vitalize mag verwachten. In al onze producten is sprake van een relevante toevoeging, waardoor dit ‘boost effect’ wordt gecreëerd. Zo voegen we bijvoorbeeld extra vitamine B toe aan Magnesium.

Zo natuurlijk mogelijk

Gezond eten is de basis voor een vitaal lichaam. Mocht het lichaam alsnog een steuntje kunnen gebruiken, dan hebben natuurlijke ingrediënten de voorkeur. Daarom bevatten onze producten waar mogelijk geen conserveermiddelen, kunstmatige kleur- geur- of smaakstoffen. Omdat we vinden dat de natuur zoveel mogelijk haar werk moet doen.

Made in Holland

Hoe lang zijn supplementen houdbaarAlleen supplementen maken volgens de hoogst mogelijke normen. Alleen supplementen maken die we ook aan onze eigen ouders en kinderen durven te geven. Dat maakt dat Vitalize alle onderdelen van het productieproces in eigen beheer heeft.


Bekijk het complete assortiment