Vitalize Zwarte Knoflook bevat alle goede eigenschappen van knoflook (allium sativum) zonder de scherpe geur en smaak. Zo ondersteunt zwarte knoflook een normale bloeddruk¹, is het goed voor hart en bloedvaten¹ en draagt het bij aan de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed¹. Iedere capsule bevat 0,25% S-allylcysteïne (SAC).
Prikkelbaar of rusteloos? Ook bij stress/spanning en een onrustig gevoel kan Vitalize Zwarte Knoflook ingezet worden als natuurlijke rustgever. Zwarte knoflook ontspant en is rustgevend, waardoor je evenwichtig in stresssituaties bent.
Vitalize Zwarte Knoflook is 100% natuurlijk en rijk aan antioxidanten¹. Deze beschermen de lichaamscellen tegen vrije radicalen en andere invloeden van buitenaf. Daarnaast helpen antioxidanten het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen.
Per capsule bevat Vitalize Zwarte Knoflook een knoflookextract gestandaardiseerd op 0,25% S-allylcysteïne (SAC). Dit houdt in dat iedere capsule een gegarandeerde hoeveelheid van de belangrijke zwavelverbinding S-allylcysteïne bevat. Dit is een actieve vorm, waardoor deze niet meer in het lichaam omgezet hoeft te worden en direct beschikbaar is.
Toepassingen Vitalize Zwarte Knoflook¹:
- Ondersteunt het immuunsysteem
- Goed voor hart en bloedvaten
- Voor het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte
- Ondersteunt een normale bloeddruk
- Antioxidant, cel beschermend
- Voor het behoud van gezonde cellen en weefsels
- Rustgevend en ontspant bij stress/spanning
- Goed voor de lever
- Ondersteunt de reinigende werking van de lever
Gebruik Vitalize Zwarte Knoflook:
Ook als je niet van knoflook houdt, kun je profiteren van alle goede eigenschappen. Dankzij de smaak- en geurloze capsules. Eén of twee capsules per dag is een optimale dosering. Neem deze bij de maaltijd in met wat water.
Vitalize Zwarte Knoflook is geschikt voor gebruik vanaf 12 jaar. Dit supplement is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Wat is zwarte knoflook?
Knoflook behoort evenals bieslook, prei en ui tot de lookfamilie. Dit bolgewas is vooral bekend als smaakmaker in de keuken, maar ook in de kruidenleer wordt knoflook al eeuwenlang toegepast vanwege de goede eigenschappen. Door verse knoflook te fermenteren ontstaat er zwarte knoflook. Tijdens dit proces krijgt de knoflook de rijke zwarte kleur en wordt de smaak zoeter. Gefermenteerde knoflook bevat veel antioxidanten en zwavelverbindingen waaronder S-allylcysteïne. Zwarte knoflook kent vele toepassingen. Zo wordt het gebruikt bij de bereiding van gerechten en als voedingssupplement.
Wat is S-allylcysteïne?
Knoflook bevat van nature veel voedingsstoffen zoals vitamines, mineralen, aminozuren en zwavelverbindingen. Door gewone knoflook te fermenteren ontstaat tijdens dit proces S-allylcysteïne. Een belangrijke zwavelverbinding, die o.a. verantwoordelijk is voor de antioxidatieve¹ eigenschappen van zwarte knoflook. Vitalize Zwarte knoflook bevat 0,25%
S-allylcysteïne per capsule.
¹Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.
Meer weten over Vitalize Zwarte Knoflook, klik
hier voor meer advies en productinformatie.