Over Vitalize

De voedingssupplementen van Vitalize

Ons assortiment orthomoleculaire voedingssupplementen bestaat uit hoogwaardige producten. Het is gericht op een kritische doelgroep die bewust met gezondheid omgaat. De productie van onze voedingssupplementen vindt plaats volgens strenge HACCP eisen en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen.


Kernwaarden Vitalize:

Voedingssupplementen met de grootste zorg samengesteld.
Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
Specifieke grondstofkeuzes.
Productie volgens strenge HACCP en GMP standaarden en Europese richtlijnen.

Assortiment voedingssupplementen

Het assortiment van Vitalize is met de grootste zorg samengesteld op basis van specifieke grondstofkeuzes. De productie vindt plaats volgens strenge HACCP en GMP standaarden en Europese richtlijnen voor voedingssupplementen. Vitalize maakt alleen gebruik van geselecteerde en gecontroleerde ingrediënten.

Persoonlijk

Bij Vitalize geloven we in persoonlijk contact met onze klanten en nemen we graag alle tijd voor jou. We staan graag voor je klaar en luisteren naar wat je te vertellen hebt. Iedere situatie is natuurlijk anders en verdient speciale aandacht van onze specialisten zodat ze jou van het beste advies kunnen voorzien.

Als je tijdens kantooruren contact met ons opneemt krijg je direct een deskundige aan de telefoon die jou verder kan helpen met al je gezondheidsgerichte vragen.

Bij Vitalize staan we direct voor je klaar!

Over Vitalize

Vitalize is gevestigd in Gorinchem en is opgericht in 2003. De basis van de activiteiten bestaat uit het ontwikkelen en vermarkten van gezondheids- en drogisterijproducten.

Waar verkrijgbaar?

De producten van Vitalize zijn verkrijgbaar o.a. bij apotheek, drogist, therapeut (fysio, natuurgeneeskundig, chiropractie) en in de webshop. Vitalize levert een 100% kwaliteitsgarantie op al haar producten.

Al onze supplementen zijn in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een betrouwbaar merk met een hoge waardering bij consumenten.Heb je nog vragen over supplementen, assortiment, kwaliteit of ons productieproces neem dan contact op met onze klantenservice.

Klantenservice
Bel onze klantenservice 0183 - 699 450 voor specialistisch advies. Onze klantenservice is bereikbaar van 9.00 - 17.00 uur.

Chat met onze klantenservice

Chat voor advies

Of stuur ons een WhatsApp

Stuur WhatsApp

Of stuur een e-mail naar info@vitalize.nl