Gratis verzending

Chaga 100% natuurlijk - Berkenweerschijnzwam

 • Bevat volledig spectrum van het vruchtlichaam
 • Rijk aan betulinezuur
 • Wild geoogste Chaga paddenstoelen
 • 100% natuurlijk
Kies je verpakking en hoeveelheid
-
+
Voor 17:00 besteld, maandag verstuurd
Betaalopties

Beschrijving

Vitalize Chaga 100% natuurlijk is een natuurproduct, dat uitsluitend de actieve voedingsstoffen uit het vruchtlichaam van de Chaga paddenstoel bevat. Iedere capsule is hoog gedoseerd met maar liefst 500 mg hoogwaardig Chaga poeder.

De Chaga paddenstoelen worden in het wild geplukt. Dit is belangrijk omdat alleen zo alle goede eigenschappen worden behouden. Ze bevatten veel actieve stoffen waaronder polysachariden, melanine en betulinezuur. Bijzonder aan de Chaga is dat deze een hoge ORAC-score (Oxygen Radical Absorbance Capacity) heeft en veel enzymen bevat (Superoxide Dismutase)

In Rusland en China wordt de Chaga (Inonotus obliquus) al eeuwenlang toegepast voor allerlei doeleinden. Ook in Nederland wint de Chaga aan bekendheid. In de afgelopen jaren is het gebruik van dit natuurlijke supplement aanzienlijk toegenomen.

Tip! Bekijk ook de andere paddenstoelensupplementen binnen het Vitalize assortiment: Reishi (Ganoderma lucidum) en Hericium erinaceus (Pruikzwam). Ook deze supplementen zijn 100% natuurlijk.

Gebruik Vitalize Chaga 100% natuurlijk:

De dagelijkse Chaga dosering is 1 tot 3 capsules. Neem 1 tot 3 maal per dag 1 Chaga capsule tijdens of na de maaltijd met water in.

TIP! Je kunt het poeder uit de capsule ook toevoegen aan een vloeistof. Breek de capsule open en roer het poeder bijvoorbeeld door yoghurt of een smoothie. Het Chaga poeder heeft een vanille achtige smaak.

Vitalize Chaga mag vanaf 12 jaar worden gebruikt. Dit supplement kan voor een onbepaalde tijd worden gebruikt. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

TIP! Vitalize Chaga 100% natuurlijk is prima te combineren met andere Vitalize supplementen.

Het gebruik van Chaga kan de bloedsuikerspiegel beïnvloeden en/of een bloedverdunnend effect hebben. Overleg bij twijfel eerst met uw arts.

Vitalize Chaga 100% natuurlijk is een natuurlijk supplement. De groeiomstandigheden en seizoenswisselingen kunnen zorgen voor een variatie in kleur en smaak.

Waar is Vitalize Chaga (Inonotus obliquus) goed voor?

Vanwege wettelijke regelgeving is het helaas niet mogelijk om informatie te verstrekken over de toepassingen. Meer weten over Vitalize Chaga 100% natuurlijk, klik hier voor advies of raadpleeg een orthomoleculaire kennisbron.

Wat is Chaga?

De Chaga ziet er niet echt uit als een paddenstoel. Het zichtbare zwart/oranje uitstulpsel aan de boom doet eerder denken aan verbrande kolen. De Chaga zwam komt voornamelijk voor in de koudere klimaten zoals in die van Siberië, Scandinavië, China, Alaska en Canada. Hoe kouder het klimaat, hoe meer waardevolle stoffen er in de Chaga worden gevormd.

Hoewel de Latijnse naam voor deze paddenstoel Inonotus obliquus is, staat deze paddenstoel vooral bekend onder de Russische benaming Chaga. De Nederlandse benaming is Berkenweerschijnzwam. Dit is een verwijzing naar het feit dat deze paddenstoel voornamelijk op de barst van berken groeit. Hoewel de Chaga ook in Nederland voorkomt, is de kans dat je deze zwam in de natuur vindt zeer klein.

Ondanks zijn wat minder fraaie uiterlijk wordt deze paddenstoel al eeuwenlang gebruikt in Rusland en China vanwege zijn brede scala aan actieve stoffen. Chaga wordt daar ook wel ‘diamant van het bos’ en de ‘paddenstoel van de onsterfelijkheid’ genoemd.

Welke voedingsstoffen bevat de Chaga paddenstoel (Inonotus obliquus)?

De Chaga paddenstoel bevat veel waardevolle voedingsstoffen, waaronder:

- Aminozuren waaronder melanine
- Vitamines: B-vitamines, vitamine D
- Bèta-Glucanen
- Polysachariden
- Mineralen en spoorelementen: mangaan, zink, melanine, germanium en borium
- Plantaardige steroïden zoals lansterol en inotodiol
- Betulinezuur

Voordelen Chaga (Berkenweerschijnzwam) van natuurlijke oorsprong

De Chaga paddenstoelen worden in het wild geoogst in het noordoosten van China, zodat alle goede eigenschappen worden behouden. Na de oogst worden de paddenstoelen gedroogd om vervolgens tot een premium poeder verwerkt te worden. Gedurende dit gehele proces wordt de natuur gerespecteerd.

Is Vitalize Chaga psychoactief?

De paddenstoelen die verwerkt zijn in Vitalize Chaga bevatten geen stoffen die jouw psyche kunnen beïnvloeden. Dit supplement is dus niet psychoactief.

Chaga in capsules kopen of als losse poeder?

Het grote voordeel van een capsule is dat deze eenvoudig in te nemen is. Ook als je bijvoorbeeld veel onderweg bent. In vergelijking tot losse poeder hoef je de dagelijkse dosering niet meer nauwkeurig af te meten. Iedere capsule bevat 500 mg Chaga poeder, zodat je de aanbevolen dosering eenvoudig binnenkrijgt.

Samenstelling

Samenstelling

Dagdosering*

RI**

Chaga (Inonotus obliquus)

500 mg

* Dagelijkse dosering op basis van 1 capsules.

Ingrediënten

100% natuurlijke Chaga, hypromellose (capsule)

Allergie informatie

Houdt u zich aan de aanbevolen dagelijkse dosering. Overleg bij twijfel eerst met uw arts. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Geschikt voor veganisten. Gebruik Chaga niet bij overgevoeligheid voor één van de bestandsdelen. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Gratis advies van specialisten

Mogelijk heb je nog vragen over dit supplement. Onze productadviseurs zitten klaar om jouw vraag te beantwoorden. Klik hier voor meer advies.

Bel met specialist
Telefoon
0183 - 699 450
Chat met specialist
ChatVitalize is o.a. bekend van TV

Gebruiksaanwijzing

Hoe wordt Chaga ingenomen?
 • 1 tot 3 maal daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd met water innemen.
 • De duur van gebruik kan naar behoefte worden verlengd.
 • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Hoe wordt Chaga bewaard?
 • Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
 • Donker en droog bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C).
 • In de oorspronkelijke verpakking bewaren ter bescherming tegen licht en vocht.
 • Niet gebruiken na de op het doosje vermelde uiterste gebruiksdatum.
Vergeten in te nemen?
 • Vervolg het normale innamepatroon. Neem geen extra dosering om een overgeslagen dosering in te halen.
Het gebruik in combinatie met andere middelen.
 • Wees kritisch op het totaal aan vitaminen en mineralen dat je per dag door middel van supplementen binnenkrijgt. Bekijk hier alle maximale dagdoseringen.
 • Raadpleeg bij twijfel over het gebruik van Chaga in combinatie met andere middelen altijd eerst de huisarts.
Gebruik Chaga niet in onderstaande situaties:
 • Bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen van Chaga.
 • Tijdens de zwangerschap of wanneer je zwanger wilt worden. Vraag de huisarts om advies voordat je dit middel gebruikt.
 • Indien je borstvoeding geeft of gaat geven. Vraag de huisarts om advies voordat je dit middel gebruikt.
Chaga is een voedingssupplement dat met de grootste zorg is samengesteld en volgens wetenschappelijke inzichten is ontwikkeld. Geproduceerd onder GMP (Good Manufacturing Practice). Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Deze gebruiksaanwijzing is niet bedoeld ter vervanging van het advies van de huisarts.

Gratis persoonlijk advies

Ik wil advies via chat of bel 0183 - 699 450 of stuur een WhatsApp.

Wij geven graag advies

0 ervaringen van en door gebruikers

0
0
0
0
0
Nog geen beoordelingen. Wees de eerste de eerste die dit product beoordeelt.
Schrijf nu een review

Gebruikers vertellen ...

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere gebruikers van dit supplement? Wij vragen aan al onze klanten om een ervaring achter te laten. Bekijk nu de laatste ervaringen van dit supplement.

Bekijk ervaringen
Met de grootste zorg samengesteld
 • Voedingssupplementen met de grootste zorg samengesteld.
 • Productie volgens strenge HACCP en GMP standaarden en Europese richtlijnen.
 • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
 • Op basis van specifieke grondstofkeuzes.

Klik hier voor gratis adviesTIP! Ontvang 2,50 korting op je eerste bestelling
Na inschrijving ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail met alle informatie. Bekijk ook even je spambox!