Gratis verzending

Overgang Support

 • Speciaal ontwikkeld voor de overgang en menopauze
 • Complete formule met kruidenextracten
 • Bij opvliegers en nachtelijk transpireren
 • Ondersteunt het overgangsproces
Kies je verpakking en hoeveelheid
-
+
Voor 17:00 besteld, vandaag verstuurd
Betaalopties

Beschrijving

Vitalize Overgang Support is een complete formule speciaal ontwikkeld om de vrouw tijdens de overgang en na de menopauze te ondersteunen. Zo bevat dit supplement onder andere salie, rode klaver, dong quai, ashwagandha en vitamine D. Allemaal nuttige voedingsstoffen die ingezet kunnen worden bij lichamelijke en mentale overgangsverschijnselen.

De overgang is een natuurlijk proces waarmee iedere vrouw te maken krijgt en die zich op allerlei manier kan uiten. Er verandert in deze fase veel in jouw lichaam. Hoe jij deze periode ervaart is heel persoonlijk. Niet ongebruikelijk zijn de opvliegers, het nachtelijk zweten en de wisselende stemmingen. Zoek je extra ondersteuning tijdens het overgangsproces dan is Vitalize Overgang Support iets voor jou.

Vitalize Overgang Support bevat maar liefst 4 geconcentreerde plantenextracten speciaal geselecteerd voor hun bijdrage bij overgangsverschijnselen.

Salie

Salie (Salvia officinalis L.) is een geliefd kruid dat ingezet kan worden bij typische overgangsverschijnselen zoals (nachtelijk) transpireren, opvliegers en wisselende stemmingen tijdens de overgang¹.

Rode klaver

De bloemknoppen van de rode klaver zijn rijk aan isoflavonen ook wel fyto-oestrogenen genoemd. Het in dit supplement opgenomen extract bevat minimaal 8% isoflavonen.

Dong Quai

Hoewel de officiële benaming Angelica Sinensis is, wordt dit kruid vooral ‘vrouwelijke ginseng’ genoemd. In de Chinese kruidenleer wordt dong quai al eeuwenlang ingezet om vrouwen tijdens de maandelijkse periode te ondersteunen¹.

Ashwagandha

Tijdens de overgang kun je wisselende stemmingen en prikkelbare gevoelens ervaren. Ashwagandha is een natuurlijke rustgever, die ontspant en ondersteunt bij stress/spanning¹. Dit kruid uit de Ayurveda is gunstig voor een goede geestelijke balans¹. Naast bovenstaande plantenextracten bevat Vitalize Overgang Support ook belangrijke vitamines, mineralen en antioxidanten voor deze levensfase.

Vitamine B6, B11, B12

B-vitamines dragen op veel verschillende vlakken bij. Ze zijn o.a. goed voor het geheugen en concentratievermogen, dragen bij aan de geestelijke veerkracht en helpen bij vermoeidheid.

Vitamine D

Voor de samenstelling van de botten is vitamine D van belang. Deze vitamine verhoogt namelijk de opname van kalk in de botten. Samen met magnesium draagt vitamine D bij aan de instandhouding van sterke botten.

Vitamine E

De antioxidanten vitamine E en Ashwagandha helpen te beschermen tegen ouderdomsverschijnselen¹.

Magnesium

In dit supplement zijn twee vormen van magnesium opgenomen: tauraat en bisglycinaat. Deze organische gebonden vormen hebben een hoge biologische beschikbaarheid in het lichaam. De opname wordt nog eens extra bevorderd door de cofactoren vitamine D en vitamine B6. Magnesium is bij heel veel lichaamsprocessen betrokken waaronder de energiestofwisseling, de geestelijke veerkracht en het functioneren van het geheugen.

Goed om te weten!

Vitalize bevat voornamelijk plantaardige stoffen en natuurlijke vitamines. Door het gebruik van plantaardige capsules is dit supplement geschikt voor vegetariërs.

Toepassingen Vitalize Overgang Support¹:

- Helpt bij nachtelijk transpireren en opvliegers
- Ondersteunt bij wisselende stemmingen tijdens de overgang
- Sterkt aan tijdens de menopauze
- Voor het behoud van sterke botten
- Goed voor het geheugen en concentratievermogen
- Helpt bij vermoeidheid
- Helpt te beschermen tegen ouderdomsverschijnselen

TIP! Vrouwen hebben meer behoefte aan voedingsstoffen die de botgezondheid ondersteunen. Combineer Vitalize Overgang Support met Vitalize Vitamine D3 & K2. De combinatie van vitamine D3 en K2 draagt bij aan de instandhouding van sterke botten.

Bekijk ook Vitalize Duindoornbesolie. Een pure olie, die rijk is aan omega-7 vetzuren. Goed voor de huid, ogen en slijmvliezen¹.

Gebruik Vitalize Overgang Support:

Neem éénmaal daags 2 overgang-capsules tijdens de maaltijd met water in.

TIP! Vind je het lastig om een capsule in te nemen? Je kunt het poeder uit de capsule ook door yoghurt of een smoothie mengen.

Dit supplement is geschikt voor vegetariërs.

Vitalize Overgang Support kan voor onbepaalde tijd worden genomen. Het gebruik ondersteunt het natuurlijke overgangsproces zonder deze te verstoren. Dit supplement kan prima gecombineerd worden met de andere Vitalize supplementen zoals Slaap Comfort Forte, MultiGold Compleet en Spier Comfort Magnesium Complex.

Vanwege wettelijke regelgeving is het helaas niet mogelijk om meer informatie te verstrekken over de toepassingen van Vitalize Overgang Support. Meer weten over Vitalize Overgang Support, klik hier voor advies of raadpleeg een orthomoleculaire kennisbron.

Wat is de overgang?

De overgang is een natuurlijk proces waar iedere vrouw mee te maken krijgt. Tijdens de overgang verandert je lichaam en hormoonhuishouding geleidelijk. Dit kan gepaard gaan met overgangsverschijnselen zoals prikkelbare gevoelens en opvliegers.

Menopauze of overgang

Overgang en menopauze worden vaak door elkaar gebruikt, maar hebben betrekking op verschillende fases van de overgangsperiode. Met menopauze wordt de laatste menstruatie bedoeld. Je spreekt pas van de menopauze als de menstruatie gedurende 12 maanden uitblijft. De fase voor en na de menopauze is de overgang. Tijdens de overgang gaat jouw lichaam op zoek naar een nieuw evenwicht in de hormonen.

Op welke leeftijd kom je in de overgang?

Hoewel de meeste vrouwen denken dat de overgang rond je 50e begint, is dit zeker niet altijd het geval. Dit verschilt echt van vrouw tot vrouw. Je kunt ervan uitgaan dat je ergens tussen je 45e en 55e in de overgang komt. De gemiddelde leeftijd waarop de overgang start is 47 jaar. De overgang uitstellen door het gebruik van de pil is een fabeltje. Dit heeft namelijk geen invloed op het tijdstip waarop de overgang begint. Als je de pil slikt tijdens de overgang, kan deze wel de overgangsverschijnselen onderdrukken.

Waar begint de overgang mee?

De overgang is de fase van vruchtbaarheid naar onvruchtbaarheid. De voorraad eicellen in de eierstokken neemt af, waardoor er minder oestrogeen en progesteron wordt aangemaakt. Hiermee begint de overgang. Je merkt vaak dat je in de overgang komt als er een verandering optreedt in je menstruaties. Deze kunnen heftiger en/of onregelmatiger worden. Ook kun je te maken krijgen met typische overgangsverschijnselen zoals opvliegers en nachtelijk zweten.

Wat zijn overgangsverschijnselen?

Zo’n 80% van de vrouwen ervaart één of meerdere verschijnselen van de overgang. Bekende overgangsverschijnselen zijn:

- Opvliegers
- Nachtelijk transpireren
- Wisselende stemmingen
- Prikkelbare gevoelens
- Gewichtstoename
- Verandering in huid en haar
- Onregelmatige of uitblijvende menstruatie

Hoelang duurt de overgang?

De duur van de overgang verschilt bij elke vrouw. Dit kan variëren van 1 jaar tot wel 10 jaar. De gemiddelde tijd is 4 jaar. Er zijn ook vrouwen die maar een korte tijd of nauwelijks overgangssymptomen ervaren. Welke supplementen tijdens de overgang? Ook tijdens de overgang is een gezonde leefstijl belangrijk om goed in je vel te zitten. Het begint met een goede balans tussen voeding, beweging en geest. Supplementen zijn geen vervanging voor gezonde voeding, maar kunnen jou wel iets extra’s geven in deze periode.

De natuurlijke plantenextracten salie en rode klaver kunnen je ondersteunen bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers¹en wisselende stemmingen¹. Maar ook B-vitamines en kruiden zoals ashwagandha, dragen bij aan een goede geestelijk balans¹. Je vindt deze dan ook vaak terug in overgangssupplementen.

Denk ook aan vitamine D voor het behoud van sterke botten. De Gezondheidsraad beveelt vrouwen van 50 jaar en ouder aan om per dag 10 mcg/ug aanvullend te suppleren.

Door de overgang verandert ook jouw behoefte aan voedingsstoffen. Zo heb je minder ijzer nodig, terwijl de behoefte aan andere voedingsstoffen zoals calcium en magnesium juist toeneemt. Door aanpassingen in je voedingspatroon kun je hierop inspelen. Ook een multivitamine kan een fijne dagelijkse aanvulling zijn. Wil je meer weten over de overgang en voeding, klik hier voor advies of raadpleeg een deskundige.

¹ Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

Samenstelling

Samenstelling

Dagdosering*

RI**

Salie extract 10:1 

400 μg

Rode klaver extract (min. 8% isoflavonen)

100 mg

Ashwagandha extract 4:1 125 mg
Dong Quai extract 4:1 50 mg
Magnesiumbisglycinaat 200 mg
Magnesiumtauraat 200 mg
Waarvan magnesium elementair 39,4 mg 11%
Foliumzuur (vitamine B11) (als 5-MTHF) 200 μg 100%
Vitamine B6 (als pyridoxine-5-fosfaat) 1,5 mg 100%
Vitamine B12 (als methyl- en adenosylcobalamine) 1000 μg 40.000%
Vitamine D3 (als cholecalciferol) 10 μg 100%
Vitamine E (als D-alfa-tocoferol) 12 mg 100% 

* Dagelijkse dosering op basis van 2 capsules.
** RI = Referentie-inname.

Ingrediënten

Plantenextracten, magnesium, hypromellose (vegetarische capsule), vitamines, rijstzetmeel, dicalciumfosfaat (verdikkingsmiddel), magnesiumzouten van vetzuren (antiklontermiddel).

Allergie informatie

Bevat geen gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of conserveermiddelen. Geschikt voor vegetariërs.

Gratis advies van specialisten

Mogelijk heb je nog vragen over dit supplement. Onze productadviseurs zitten klaar om jouw vraag te beantwoorden. Klik hier voor meer advies.

Bel met specialist
Telefoon
0183 - 699 450
Chat met specialist
Chat



Vitalize is o.a. bekend van TV

Gebruiksaanwijzing

Hoe wordt Overgang Support ingenomen?
 • Eénmaal daags twee capsules bij de maaltijd met ruim water innemen.
 • De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
Hoe wordt Overgang Support bewaard?
 • Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
 • Donker en droog bewaren bij kamertemperatuur (15-25°C).
 • In de oorspronkelijke verpakking bewaren ter bescherming tegen licht en vocht.
 • Niet gebruiken na de op het doosje vermelde uiterste gebruiksdatum.
Vergeten in te nemen?
 • Vervolg het normale innamepatroon. Neem geen extra dosering om een overgeslagen dosering in te halen.
Het gebruik in combinatie met andere middelen.
 • Wees kritisch op het totaal aan vitaminen en mineralen dat je per dag door middel van supplementen binnenkrijgt. Bekijk hier alle maximale dagdoseringen.
 • Raadpleeg bij twijfel over het gebruik van Overgang Support in combinatie met andere middelen altijd eerst de huisarts.
Gebruik Overgang Support niet in onderstaande situaties:
 • Bij overgevoeligheid of allergie voor één van de bestanddelen van Vitamine B12 Energie.
 • Tijdens de zwangerschap of wanneer je zwanger wilt worden. Vraag de huisarts om advies voordat je dit middel gebruikt.
 • Indien je borstvoeding geeft of gaat geven. Vraag de huisarts om advies voordat je dit middel gebruikt.
Meer weten over Overgang Support?
Neem contact op met onze klantenservice voor vragen of opmerkingen over dit specifieke product.

Telefoon: +31 (0)183 - 699 450
E-mail: info@vitstore.com of gebruik het contactformulier.

Stel je vraag via Whatsapp
Whatsapp: 06 - 27 32 32 52, bereikbaar tussen 9.00 - 17.00 uur

Chat met medewerker
Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.
Overgang Support is een voedingssupplement dat met de grootste zorg is samengesteld en volgens wetenschappelijke inzichten is ontwikkeld. Geproduceerd onder GMP (Good Manufacturing Practice). Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Gratis persoonlijk advies

Ontvang advies via chat of bel 0183 - 699 450 of stuur een WhatsApp.

Wij geven graag advies

0 ervaringen van en door gebruikers

0
0
0
0
0
Nog geen beoordelingen. Wees de eerste de eerste die dit product beoordeelt.
Schrijf nu een review

Aanbevolen i.c.m. Overgang Support

Combinatie van cranberry, vitamine C en D-mannose
15, 60, 120, 180 of 240 tabletten
Vanaf  4,50
Bekijken
Zorgt mede voor een goede weerstand
15, 60, 120 of 240 tabletten
Vanaf  4,95
Bekijken

Andere klanten vertellen ...

Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere gebruikers van dit supplement? Wij vragen aan al onze klanten om een ervaring achter te laten. Bekijk nu de laatste ervaringen van dit supplement.

Bekijk ervaringen





Met de grootste zorg samengesteld
 • Voedingssupplementen met de grootste zorg samengesteld.
 • Productie volgens strenge HACCP en GMP standaarden en Europese richtlijnen.
 • Ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.
 • Op basis van specifieke grondstofkeuzes.


Klik hier voor gratis advies



TIP! Ontvang 2,50 korting op je eerste bestelling
Na inschrijving ontvang je binnen enkele minuten een bevestigingsmail met alle informatie. Bekijk ook even je spambox!