Vitalize Webinars


Vitalize Live! Webinars

Bij Vitalize zijn we heel de dag bezig met gezondheid. Deze kennis delen we graag met jou via gratis exclusieve webinars.

Een webinar is een interactieve presentatie via internet. Op die manier kan je leuke en leerzame informatie opdoen, gemakkelijk en comfortabel vanuit je eigen omgeving.

Schrijf je nu in voor het eerstvolgende live webinar of bekijk hieronder eerder opgenomen webinars.

Meld je nu aan voor het eerstvolgende webinar:

Masterclass Blaas, prostaat en darmen
Onderwerp: Masterclass Prostaat, blaas, darmen
Tijd: 19.30 uur
Duur: 45 - 60 minuten

Presentatie:
Andrea Klaver (orthomoleculair therapeut)

Gratis inschrijven >


Dit webinar wordt verzorgd door Vitalize. Orthomoleculair therapeut Andrea deelt haar kennis en geeft natuurlijk tips. Via live-chat kun je direct al je vragen stellen.

Webinar gemist?

Ingeschreven voor het webinar, maar deze toch gemist. Na afloop van het webinar, ontvang je per e-mail een link waarmee deze binnen 10 dagen kunt terugkijken.

Hoe werkt het precies?

  • Schrijf je nu gratis met je eigen e-mailadres om het webinar te kunnen bekijken.
  • Na inschrijving ontvang je direct op dit e-mailadres een bevestiging van de registratie met een link naar het webinar.
  • Vijftien minuten voor aanvang van het webinar kun je hiermee inloggen. Je hebt geen wachtwoord of toegangscode nodig.
  • Vlak voor aanvang van het webinar ontvang je nogmaals een e-mail met hierin een link naar het webinar. Bij het klikken op de link word je doorgestuurd naar het webinar.
  • Je kunt het webinar live bekijken via tablet, mobiel of computer.
  • Tijdens het webinar heb je de mogelijkheid om direct je vragen te stellen aan onze orthomoleculair therapeut via een online chat!
Het aantal plaatsen is beperkt, schrijf je snel in.Over de presentator

Andrea Klaver (Orthomoleculair Therapeut)

Het begeleiden van mensen naar een gezondere leefstijl loopt als een rode draad door mijn gehele loopbaan. Zowel op het gebied van sport en bewegen, als op het gebied van coachen, als op het gebied van voeding. Mijn passie is dan ook om mensen de juiste inzichten te geven.