Piet Hellemans

Bij Pharmox vinden we de gezondheid van jouw huisdier net zo belangrijk als jouw gezondheid. Vanuit die visie ontwikkelen we uitsluitend voedingssupplementen voor op basis van humane kwaliteit. Wat goed is voor jou, is ook het beste voor jouw huisdier!

Onze ambassadeur

Piet Hellemans

In die visie kan Piet zich helemaal vinden. Sinds 2022 is hij ambassadeur van Pharmox. Omdat ook hij gelooft in de kracht van voedingssupplementen voor dieren. Piet raadt supplementen aan om bij te dragen aan het welzijn van jouw hond of kat en ze zo te ondersteunen om langer vitaal te blijven. Pharmox heeft een mooi assortiment voor zowel jonge als oudere huisdieren.


Meer over Piet Hellemans

Vanaf de kleuterschool wilde Piet maar één ding en dat is dieren helpen. Na zijn studie Dierengeneeskunde werkt hij sinds 2006 als dierenarts in Amsterdam en omgeving. Zijn netwerk en ervaring zet hij in om particulieren, stichtingen en bedrijven van advies te voorzien, maar ook om ze samen te laten werken en zo het dierenwelzijn te vergroten.

Niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland is hij betrokken bij meerdere projecten. Zo helpt hij bij projecten om straathonden te steriliseren o.a. op Curaçao en in Thailand. Daarnaast is Piet bekend van zijn televisiewerk voor onder meer Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven.

Tips van Piet Hellemans

Voor Pharmox zal Piet zijn kennis en ervaring inzetten om jou advies en tips te geven over de gezondheid en optimale verzorging van jouw hond of kat.

De top 3 tips van Piet Hellemans:


1. Voorkom overgewicht.
Zorg voor een goede balans tussen de hoeveelheid eten en de verbranding (beweging).
2. Gebruik voedingssupplementen naast de normale voeding.
Bijvoorbeeld: glucosamine van Pharmox ter ondersteuning van de gewrichten.
3. Veel bewegen.
Geregeld wandelen is zowel voor het dier als het baasje gezond.


Ontvang meer advies van onze specialisten