De 3 leukste buiten sporten voor de zomer!


De 3 leukste buiten sporten voor de zomer!

Buiten sporten; nu is het de tijd ervoor! In de zomer zijn de omstandigheden ideaal om buiten te sporten. Het blijft langer licht, de temperatuur is goed en zeg nu zelf: van sporten in de natuur word je toch gewoon blij!

Dit zijn de drie leukste buiten sporten voor de zomermaanden.

Suppen

Deze buitensport begon als een tijdelijke trend, maar is inmiddels de snelst groeiende watersport in Nederland. SUP is de afkorting voor Stand Up Paddle. En dat is precies wat deze sport zo leuk maakt. Staand op een grote surfplank baan je je een weg door het water met een lange peddel in de hand. De uitdaging bij deze sport is om je evenwicht te houden. Doordat je constant op zoek bent naar balans train je intensief de buik-, been- en bilspieren. Door de peddelende beweging worden ook de spieren in jouw bovenlichaam getraind. Kortom een volledige work-out op het water.

Outdoor yoga

Yoga een buiten sport? Jazeker. Door de yogaoefeningen in de vrije natuur te doen wordt het stress verlagende effect nog meer versterkt. De zon op je gezicht, een zacht briesje door je haar en fluitende vogels op de achtergrond maken outdoor yoga tot een bijzondere ervaring. Zelf uitproberen? Op meerdere locaties in Nederland kun je deze ultieme ontspanning in de buitenlucht ervaren. Is er geen locatie bij jou in de buurt? Ook in je eigen tuin kun je heerlijk ontspannen door jouw favoriete yogaoefeningen in de zon te doen. Namasté!

Hiken

Hiken of in het Nederlands wandelen is één van de leukste buiten sporten voor in de zomer. En vrijwel iedereen kan het doen. Hiken kun je zo avontuurlijk maken als je zelf wilt. Je kunt een route uitkiezen in een heuvelachtig gebied, door een koel bos of gewoon in de polder. De afstand en zwaarte van de hike heb je zelf in de hand. Kies wat bij jou past. Eén ding is zeker: hiken levert je veel gezondheidsvoordelen op, terwijl je geniet van de natuur verbeter je ook nog eens ongemerkt je conditie.

Wordt het een actieve zomer? Met bovenstaande buiten sporten heb je de perfecte combinatie van genieten van de buitenlucht en werken aan je conditie.

TIP!
Vergeet niet om je te beschermen tegen beestjes in de natuur zoals muggen en eikenprocessierupsen. Bij kriebels verkoelt en verzacht Vitalize Prorupsan direct. Ontvang nu gratis Vitalize Prorupsan bij jouw bestelling*.

* Korting is uitsluitend geldig op Vitalize Spier Comfort en Darmbalans van 7 t/m 28 juli 2020. Niet geldig op proefverpakkingen. Bij iedere bestelling vanaf €15 ontvang je in de periode van 7 t/m 28 juli gratis Vitalize Prorupsan 50 ml. t.w.v. €6,95. OP = OP.