Vitaminen

Volledig overzicht van Vitaminen
Kauwtabletten met fruitsmaak (Lactosevrij!)
15, 60, 120 of 240 kauwtabletten
Vanaf  4,95
Bekijken
Is van belang voor de opbouw van sterke botten van kinderen
25 of 50 ml
Vanaf  6,95
Bekijken

Multivitamine Kids is een zorgvuldig samengesteld multivitamine supplement dat uw kind helpt in balans te blijven. Het is een goede aanvulling waarmee uw kind elke dag voldoende vitaminen en mineralen binnenkrijgt. 

De meest gemaakte vergissing is dat uw kind alleen extra aanvulling nodig heeft in de maanden met de letter ‘R’ erin. Omdat het meestal niet lukt om voldoende vitaminen en mineralen binnen te krijgen via de voeding adviseren we dit gedurende het hele jaar aan te vullen.

Multivitamine Kids is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar die makkelijk kunnen kauwen. Omdat de multivitamine een heerlijke sinaasappelsmaak heeft zullen uw kinderen het ervaren als een lekkere aanvulling op de dagelijkse voeding. 

Vitamine D is nodig voor de normale groei en ontwikkeling van het beendergestel en voor het behoud van sterke botten en tanden van kinderen. Het helpt ook om calcium uit de voeding op te nemen en het beschermt bovendien tegen ziekten.

Het lichaam haalt zelf vitamine D uit zonlicht, maar in Nederland krijgen we te weinig direct zonlicht op onze huid om voldoende Vitamine D aan te maken. Daarnaast worden jonge kinderen in de zomermaanden goed ingesmeerd met zonnebrand wat te opname van Vitamine D via de huid verminderd.

De gezondheidsraad adviseert dan ook dat kinderen vanaf 0 jaar een dagelijkse aanvulling van 10 µg per dag nodig hebben. Evenals kinderen ouder dan 4 jaar, die onvoldoende buiten komen of een getinte huid hebben.