Een dip? Zo kom je snel weer lekker in je vel

Ken je het gevoel dat alles je veel energie kost? Je voelt je moe en somber. Niets lijkt meer leuk en je sleept jezelf door de dagen heen. Wat is er aan de hand? Is dit een herfstdip?

Wat is een dip?

Ondanks je fijne leven, kan het zijn dat er een periode is dat je wat minder lekker in je vel zit en wordt overvallen door een somber en moedeloos gevoel. Je bent niet de enige. Zeker in de herfst wanneer het buiten donker en guur is, ligt een dip voor sommigen zo op de loer.

De cijfers

Jaarlijks krijgen zo’n 500.000 Nederlanders te maken met een periode waarin men zich zwaarmoedig en somber voelt. Bijna 1 op de 5 van alle volwassenen in Nederland maakt dit ooit mee in zijn leven. Vrouwen vaker dan mannen.
"Er is sprake van een dip als de donkere periode langer duurt dan een paar dagen"
Hoe herken je een dip?

Je kunt niet alle dagen 100% gelukkig zijn. Somberheid is gelukkig vaak tijdelijk.

Kenmerken van een dip

- Je bent meer vermoeid dan anders.
- Het liefst lig je in bed en je hebt moeite met opstaan.
- Je bent snel geïrriteerd en uit je humeur.
- Iets ondernemen? Dat is wel het laatste waar je zin in hebt.
- Je hebt meer trek in eten en dan vooral in snacks zoals chocolade en chips.

Herken jij je in meerdere van bovenstaande punten? Dan is de kans groot dat je in een dip zit. Gelukkig is dit vaak kortstondig.Wat kun je doen tegen een dip?

In deze tijd waarin je je somber en moedeloos voelt, kun je wel een extra steuntje in de rug gebruiken en dan het liefst op natuurlijke wijze. In veel culturen worden planten en kruiden al eeuwenlang ingezet vanwege hun heilzame bijdrage. Een goed voorbeeld hiervan is saffraan. Dit kruid is positief voor lichaam een geest. Je vindt saffraan dan ook steeds vaker terug in supplementen.

Saffraan wordt aanbevolen voor

Meer geestelijke energie¹
Een goede gemoedstoestand¹
Geestelijke veerkracht¹
Een heldere geest¹

Vitalize Positief Saffraan voor een goede geestelijke balans

Gebruik Vitalize Positief Saffraan Complex wanneer je behoefte hebt aan geestelijke veerkracht in tijden van ups en downs en bij de wisselende stemmingen rondom de menstruatie. In dit complex is zijn de hoogwaardige kruidenextracten saffraan en melisse gecombineerd met de belangrijkste B-vitaminen, die gunstig zijn voor een goede geestelijke balans.


"Dit product werd mij door een vriendin aanbevolen"

Kwaliteit boven alles

Bij de toepassing van saffraan in supplementen is de herkomst, wijze van produceren en zuiverheid belangrijk voor de kwaliteit en werking.

Het saffraan extract In Vitalize Positief Saffraan Complex wordt gewonnen uit de stampers van de saffraancrocus (crocus sativus). De teelt vindt in Iran plaats vanwege de perfecte omstandigheden qua klimaat en bodem. Dit zorgt ervoor dat het saffraan extract een optimale verhouding van de bioactieve stoffen crocine, crocetine, picrocrocine en safranal bevat in vergelijking tot de Spaanse en Griekse saffraan.

"100% originele saffraan zonder synthetische toevoegingen of kleurstoffen"

De oogst en de productie van het extract vindt onder strenge kwaliteitseisen plaats, waardoor een constante hoogwaardige kwaliteit gegarandeerd kan worden. Het saffraan extract in Vitalize Positief Saffraan Complex is gegarandeerd 100% originele saffraan zonder synthetische toevoegingen of kleurstoffen.Waarom kies je voor Vitalize Positief Saffraan Complex?

In Vitalize Positief Saffraan Complex zijn de hoogwaardige kruidenextracten saffraan en melisse gecombineerd met de belangrijkste B-vitaminen, die gunstig zijn voor een goede geestelijke balans. De samenwerking tussen al deze uitgebalanceerde ingrediënten maakt Vitalize Positief Saffraan Complex tot een uniek supplement voor ondersteuning van de gemoedstoestand.

Positief met Positief Saffraan Complex

5 TIPS bij een dip

Deze tips kunnen je helpen om door een sombere periode heen te komen.

1. Wees lief voor jezelf
Soms gaan dingen even niet zoals jij het wilt. Besef dat het morgen weer heel anders kan zijn.

2. Neem voldoende nachtrust
De dag begint een stuk positiever als je voldoende nachtrust hebt gehad.

3. Zorg voor afleiding
Ook al zal je hoofd er niet altijd naar staan, blijf vooral de dingen doen, die je leuk vindt.

4. Kom in beweging
Wanneer je somber bent, helpt het om iedere dag minimaal een half uur te bewegen.

5. Eet gezond
Hoe verleidelijk de snacks ook zijn, probeer zoveel mogelijk gezond en gevarieerd te eten. Met voldoende vitamines, mineralen en vezels hou je je lichaam en geest gezond.

Extra TIP
Ondersteun een goede geestelijke balans¹ en jouw gemoedstoestand¹ met Vitalize Positief Saffraan Complex. Zo ondersteun je op een natuurlijke en veilige manier jouw geestelijke veerkracht¹."Dit product was een geruststellende ondersteuning tijdens een moeilijke tijd."

Ingestuurd door Anne V.

MEER ERVARINGEN BEKIJKENMeer informatie

Meer weten over Positief Saffraan Complex, klik hier voor meer advies of neem contact op met één van onze specialisten. Zij helpen je graag verder. Bel met 0183 - 699 450 of stuur een Whatsapp bericht.

¹ Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toelating.

Werkzaam

Inname SaffraanSaffraan heeft even de tijd nodig om werkzaam in het lichaam te worden. Het advies is om de dagdosering van 28 mg saffraan extract gedurende minimaal 4 weken in te nemen.

Vaak zijn de eerste effecten al na 15 dagen merkbaar.

  • Een dip? Zo kom je snel weer lekker in je vel