Persoonlijk advies van diëtiste Carlijn Bijlefeld

Diëtist

Carlijn - Voedingsdeskundige Mijn naam is Carlijn van Eijk – Bijlefeld en als diëtist ben ik dagelijks bezig om volwassenen en kinderen te helpen met het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Voor veel mensen is het onduidelijk wat de juiste keuzes zijn omtrent voeding die gemaakt moeten worden. Ik vind het belangrijk dat mensen er bewust van worden wat wel en niet goed voor hen is.

Specialistisch advies

Hoe kan men op een verantwoorde manier afvallen of aankomen en hoe kunnen bijvoorbeeld maag- en darmklachten met andere keuzes van voeding worden verminderd? Wanneer mensen hun ideale gewicht bereikt hebben/minder klachten hebben, of door mijn adviezen een beter beeld hebben van wat echt verantwoord is, daar word ik blij van.

Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur

Tevens ben ik sportdiëtist en begeleid ik zowel recreatieve als top sporters. Om zo goed mogelijk te kunnen presteren of na een intensieve training zo goed mogelijk te herstellen is het belangrijk dat de voedingsinname klopt. Daarnaast ben ik mij ook gaan verdiepen in het orthomoleculaire gedeelte en heb ik de opleiding afgerond als Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur. Hierbij wordt per persoon gekeken naar wat hij/zij nodig heeft aan voedingsstoffen om zo de lichaamsprocessen te ondersteunen en te verbeteren. Hierbij wordt aandacht geschonken aan de optimale inname van koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines, mineralen en spoorelementen.

Contact:

Voor vragen of het maken van een afspraak kan telefonisch of per e-mail contact worden opgenomen.

Telefoon: 06 - 14 32 64 99
info@carlijnsvoedingsadvies.nl
www.carlijnsvoedingsadvies.nl

Ja, ik wil advies!

Locatie praktijk:

Gevestigd in het pand van Vitalize/Vitstore.
Galvaniweg 13, 4207 HL in Gorinchem

Klik hier voor de routebeschrijving.

Waar ik bij kan helpen:

Autisme en ADHD
Bewegingsapparaat
Bloedsuikerstabilisatie
Darmen
Immuunsysteem
Intoleranties en allergieën

Leverproblemen
Overgewicht / Ondergewicht
Slaapproblemen
Spijsverteringsproblemen
Stress
Voeding rondom de zwangerschap


Vergoeding:

3 uur dieetadvisering zit in het basispakket. Dit gaat van het eigen risico af. Met een aanvullende verzekering kan er meer worden vergoed.
Sinds januari 2019 zit GLI (Gecombineerde Leefstijlinterventie) in het basispakket zonder dat het eigen risico wordt aangesproken. Als leefstijlcoach kunnen mensen bij mij terecht op verwijzing van de huisarts en met een BMI > 25.

Locatie:

Gevestigd in het pand van Vitalize/Vitstore.
Galvaniweg 13, 4207 HL in GorinchemAfspraak maken:

Interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Klik op de onderstaande knop om direct een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek in te plannen met mij. Geheel kosteloos en vrijblijvend.

Ja, ik wil advies!