Glucosamine

Glucosamine supplementen

Er zijn verschillende soorten glucosamine supplementen verkrijgbaar. Belangrijk is om te kijken naar de behoefte van het lichaam.


GlucoMotion® Origineel
Dit is het meest complete supplement uit de ‘glucosamine familie’. De glucosamine is gecombineerd met chondroïtine, MSM, vitamine C, vitamine D***, vitamine E, koper**, mangaan*, selenium en zink. Goed voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen*, de instandhouding van bindweefsels en kraakbeen** en goed voor sterke botten en soepele spieren***.

GlucoMotion® Siroop
Dit product is een vloeibare vorm van glucosamine, chondroitine, MSM en vitamine C. Perfect voor mensen die moeite hebben met het slikken van tabletten.

GlucoMotion® Forte
Deze vorm bestaat uit glucosamine, chondroïtine en vitamine C. De glucosamine is hoog gedoseerd waardoor slechts twee tabletten per dag voldoende zijn.

GlucoMotion® Puur
Dit product bevat alleen Glucosamine en biedt extra ondersteuning voor mensen met een actieve levensstijl. Het product bestaat uit 100% glucosaminesulfaat 2 KCL, de meest aanbevolen vorm van glucosamine. Het is een natuurlijk voedingssupplement met een hoge biologische beschikbaarheid.

GlucoMotion® UCIIl
UCII® is een afkorting voor de naam ‘Undenatured Collagen Type 2’ ofwel ongedenatureerd collageen type II. Dit product bevat onder andere vitamine C dat bijdraagt tot de normale collageenvorming voor de normale werking van het kraakbeen. Slechts één capsule per dag is voldoende.