Ik ga op vakantie en neem mee..

Ik ga op vakantie en neem mee… De zomervakantie: lekker relaxen in de zon of op avontuur naar een verre bestemming. Wat de vakantieplannen ook zijn, je klant wil zich in de vakantie fit en goed voelen!

Darmbalans Stoelgang

Je eet en drinkt in de vakantie vaak anders dan thuis. Met een ijsje hier, een lokale snack daar worden de darmen blootgesteld aan allerlei onbekende ingrediënten en andere bacteriën dan thuis. Het gevolg: een onrustig gevoel in je buik. Herkenbaar? Stop dan zeker Darmbalans Stoelgang in de koffer. Je ondersteunt hiermee een goede darmwerking en bevordert de spijsvertering.

Slaap Comfort Forte

Vliegt je klant de komende weken naar een andere tijdzone? Grote kans op een jetlag. De beste remedie is je zo snel mogelijk aanpassen aan het dag- en nachtritme van jouw bestemming. Slaap Comfort Forte is dan onmisbaar. Het helpt bij het sneller in slaap vallen.

Cranberry D-mannose weekkuur

Heb je nog een gaatje vrij in je koffer? Neem dan Cranberry D-mannose weekkuur mee voor een zorgeloze vakantie.

Veilig meenemen

Binnen de EU geldt dat het meenemen van supplementen voor eigen gebruik geen problemen geeft. Zorg er wel voor dat je de supplementen in de originele verpakkingen inclusief de gebruiksaanwijzing meeneemt. Reis je buiten de EU? Check dan voor vertrek de douaneregels van het vakantieland.

Download hier uw actiemateriaal:

A4 Poster
Facebook Banner
Instagram